dimarts, 18 de desembre del 2012

Targeter

Després de molt de temps, per fi he acabat el targeter que vaig fer seguint el tutorial de l'Ade, del Foro Creando Juntas. M'ha hagut de perseguir perquè l'acabés, és que últimament estic una mica desganada, i el temps no em cundeix gens, gens, gens!!!! No m'ha quedat massa bé, els costats no estan molt rectes, però m'ha agradat molt fer-la, o sigui que no serà l'última que faig... Ara ja tinc lloc per totes les tragetes de totes les botigues que tinc, perquè, diners no en tindré, però de targetes de botigues.... trenta mil!!!!

17 comentaris:

  1. Silvia t'ha quedat genial!!!
    de vegades passa això de no tenir ganes d'acabar feines...a mi m'esta passant amb un bolso q nomes li queda el forro...xo em fa una mandra...jajaja
    bueno guapi un petonet i q tinguis bones festes!!

    ResponElimina
  2. Doncs és molt maco. El únic perill de les targetes es que es tenen que controlar, i tens que lluir aquest targeté tan "xulu". Petonets.

    ResponElimina
  3. Jo veig que t`ha quedat molt bé Silvia. A mi em fa gràcia apuntar-me a fer aquest tarjeter, ara l`any vinent quan tornin a obrir les classes on line. Jo sóc com tú, i és que tinc tarjetes client de totes les botigues.
    Petonets

    ResponElimina
  4. Una monada guapi!!!
    Aquesta tela és xulíssima. T'ha quedat de fabula
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Ben bonic i ben pràctic. A veure si t'animes i et poses a cosir!!
    petonets

    ResponElimina
  6. Ei, que calladet que t'ho tenies! M'agrada molt i t'ha quedat molt bé. Ara és un bon moment per estrenar-la i lluir-la!
    Petonets

    ResponElimina
  7. Sivia te ha quedado monisimo el tarjetero, y muchas gracias por tu comentario tan agradable un beso enorme y felices Navidades .

    ResponElimina
  8. que mono, y practico, aqui cabe todo, saludos y Bon Nadal!!

    ResponElimina
  9. T'ha quedat monisim aquets targeter i es molt practic

    Bon Nadal !!!!
    Anna

    ResponElimina
  10. Tens un premi en el meu blog vine a buscar-lo.

    ResponElimina
  11. te ha quedado muy bonito, felices fiestas!!

    ResponElimina
  12. Doncs es veu molt bé el targeter i és una bona idea per a guardar les targetes. Segur que en faràs més perquè t'ha quedat molt bé i trobo que és un detallet molt bonic per a regalar !!
    Jo també he estat una mica desganada aquests dies, un cop acabats els regals m'he relaxat tant que ni cuso !!! Ai aquestes festes que ens agraden però ens endropeixen jejejeje

    ResponElimina
  13. Adore fazer estas carteira e faço também elas maiores para cadernos.
    Beijos!!!

    ResponElimina