dimecres, 31 d’octubre de 2012

Ajudeu-nos!!!!

Avui,de  per desgràcia, no us ensenyaré res que tingui a veure amb les labors, i us demanaré ajuda. Ajuda per una nena de 6 anys de Les Borges del Camp, que té una malaltia que es diu Aplàsia medul·lar, i necessita un transpantament de medul·la. La Sara va a la classe de la meva filla, més ben dit, hi anava fins el mes de juny passat, que és quan li van detectar la malaltia. Us demano des d'aquí que us feu donants de medul·la, que és el que necessita per curar-se. Un gest tan simple com una donació de medul·la li pot salvar la vida, a ella o a qualsevol altre en la seva mateixa situació. Com veieu, la possibilitat de trobar donants compatibles és molt baixa (1 entre 40.000), així que qualsevol ajuda és benvinguda!!! Us transcric una de les moltes notícies que s'han publicat a la premsa, i hi ha l'enllaç a la Fundació Josep Carreras per trobar més informació:

S'inicia una campanya per captar donants de medul·la òssia!

La Sara, una nena de 6 anys, necessita un trasplantament de medul·la òssia!Tarragona 23.10.2012 // SOLIDARITAT

La Sara, una nena de 6 anys de les Borges del Camp, pateix aplàsia medul·lar i, per això, necessita un trasplantament de medul·la òssia.
L'aplàsia medul·lar, consisteix en la desaparició de cèl·lules mare de la medul·la òssia encarregades de de la producció de totes les cèl·lules de la sang i la possibilitat de trobar una medul·la òssia compatible és d'1 entre 40.000 donants. Per aquest motiu la família de la Sara ha iniciat una campanya de captació de donants de medul·la òssia perquè a més de trobar un donant per la Sara, potser que moltes altres persones que necessiten un transplantament de medul·la per sobreviure trobaran al seu donant. Els llocs acreditats per fer-se donant són l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, al Joan XXII de Tarragona. També es poden consultar altres llocs a la pàgina web http://www.fcarreras.org/ca
La familia està fent publicitat del projecte mitjançant una carta on la Sara demana un donant ja que ella vol tenir un vida normal: «Necessito que et facis donant de medul·la, potser tindré sort i seràs compatible amb mi»
Ajudeu-nos!!!!

4 comentaris:

 1. Como me encantaria que ocurriese ese trasplante rapido para la niña, y para que sus padres dejasen de sufrir.un bso.

  ResponElimina
 2. Ho he posat també al meu bloc, a veure si entre tots en fem un bon ressò!

  ResponElimina
 3. Ostres!!!!. El facebook arriva a mes gent. A veure que podem fer.

  Un petonet.

  Olga

  ResponElimina